Ronde spiegel

Op zoek naar een ronde spiegel in een bepaalde afmeting? Bij Vidre kun je terecht voor spiegels in een ronde vorm. Je kunt zelfs kiezen uit de kleuren: verzilverd, grijs, rosé, brons of geel. Al jaren levert Vidre spiegelwanden aan particuliere woningen en horeca en bedrijfsruimtes. Het transparante effect van een spiegelwand zorgt voor een ruimtelijke werking.


Ronde spiegels kunnen op diverse manieren bevestigd worden:
– De spiegel wordt met kit bevestigd aan de muur (vaak toegepast bij platte spiegels).
– De spiegel wordt met verdekte bevestiging aan de muur gehangen.
Bij dit systeem verdwijnt de bevestiging onzichtbaar achter de spiegel. Op de achterkant van de spiegel geplakte houders kunnen in de muurhaken geplaatst worden. Deze zijn vooraf in de muur geschroefd. Bij deze manier van ophangen is het mogelijk de spiegel in verticale en horizontale richting nauwkeurig uit te lijnen, wat de montage enorm vereenvoudigt.Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een ronde spiegel laten maken en monteren? Onze prijzen zijn altijd inclusief spiegelglas, meten en montage. Bij het inmeten geven wij passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van uw gewenste spiegel. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl