Glazen lectuurtafels


Op zoek naar een glazen lectuurtafel voor naast de bank?

Een glazen lectuurtafel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woon- of werkomgeving. Een ander voordeel is dat glas makkelijk schoon te houden is. Vooral met onze eigen Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw lectuurtafel in glas is binnen no time brandschoon.

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Bekijk onze verschillende modellen lectuurtafels, verkrijgbaar in helder of extra helder glas. Handig voor al uw tijdschriften en kranten!

Onze kracht is dat wij glazen lectuurtafels op maat leveren. De levertijd van een maatwerk product ligt circa tussen 3 a 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing wanneer u op zoek bent naar lectuurtafel in een specifieke afmeting. Geef uw wensen door en laat een tafel op de mm’s na op maat ontwerpen en produceren. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en bedenken een passende oplossing. Neem contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij helpen u graag!

Gallerij