Glazen deur met zijpaneel

Wilt u een glazen deur met een zijpaneel? Dat is mogelijk. Het extra zijpaneel wordt bevestigd met een u-profiel op de grond, wand – en eventueel plafond. Het glas van zowel de deur als het paneel wordt standaard geleverd in 8 of 10mm veiligheidsglas. Lees hieronder meer over de mogelijkheden in glas en beslag.


Glas en beslag
Het glas is verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. Naar wens kunnen afzonderlijke elementen van een glazen deur in een bepaald ontwerp gezandstraald worden. Dit kan een motief, tekst, afbeeldingen of logo zijn. Zandstralen zorgt ervoor dat het glas wordt gematteerd. Een voordeel van het zandstralen is dat u er niet doorheen kunt kijken en toch licht naar binnen laat. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een glazen deur met een zijpaneel laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, de strakke maten en een aantal afbeeldingen of tekeningen van de huidige of gewenste situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl