Spiegels


Spiegels op maat, LED spiegels of passpiegels
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Al meer dan 40 jaar is Vidre Glastoepassingen expert op het gebied van gelaagd- en gehard glas en spiegels. Spiegels of spiegelwanden in alle vormen en maten voor uw woonkamer, gang, toilet of slaapkamer. Ook voor zakelijk toepassingen, zoals fitnessruimtes, ballet academies, spiegels voor dressuur, winkel- of gezondheidscentra. Bij ons kunt u terecht voor losse spiegels of spiegels inclusief plaatsing.

– Spiegel op maat
– Spiegel met LED verlichting
– Gestraalde spiegels
– Spiegel met gravure
– Spiegel met spiegelverwarming
– Gekleurde spiegels: verzilverd, grijs en brons
– Spiegels in bepaalde vormen als rond, rechthoek, vierkant en meer

FIAM Design Spiegels


Bent u op zoek naar een authentieke design spiegel. Wij zijn een officiële dealer van het Italiaanse design merk FIAM Italia. De spiegels zijn speciaal ontworpen door bekende Italiaanse kunstenaars, gemaakt van het meest hoogwaardige kwaliteit kristalglas. Bekijk ons assortiment FIAM design spiegels op onze website http://glazendesigntafel.nl/fiam-design-spiegels Heeft u behoefte aan interieur advies? Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Maak een afspraak met ons via info@vidre.nl.


Spiegel mogelijkheden


SPIEGELS
OP MAAT


Bent u op zoek naar een specifieke spiegel? Zoek dan niet verder. Bij Vidre kunt u uw spiegel op maat laten maken! Kies uw gewenste kleur, vorm, afmeting, lichtdesign en verlichtingstype. Onze spiegels zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals bijv. de badkamer.

LED SPIEGELS
OP MAAT


Vidre heeft oneindig veel mogelijkheden wat betreft lichtdesign. Door aan de achterzijde van de spiegel een gedeelte van de verzilvering te verwijderen kan direct (LED) licht door de voorzijde van de spiegel schijnen. Een ander mogelijkheid van verlichting is indirecte verlichting. Hierbij weerkaatst het licht via de muur de woonruimte in.


PASSPIEGEL


Op zoek naar een passpiegel voor uw slaapkamer of hal? Realiseer uw spiegel in een specifieke afmeting en geef het een extra bewerking voor een unieke uitstraling. De spiegel kan worden voorzien van een straalstrook, gekleurde rand of een gravure. Een ander mogelijkheid is de spiegel voorzien van direct of indirecte LED verlichting.

SPIEGELWANDEN


Al jaren levert Vidre spiegelwanden aan particuliere woningen en horeca en bedrijfsruimtes. Spiegelwanden voor dansscholen, yogastudio’s, fitnessruimtes, theater ruimtes, ballet academies, dressuur, winkel- of gezondheidscentra, wellness- en beautycentra. Het transparante effect van een spiegelwand zorgt voor een ruimtelijke werking.


GallerijOfferte aanvragen


Vidre Service
Wilt u door Vidre een spiegel laten maken en monteren? Onze prijzen zijn altijd inclusief spiegel, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie. Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de gewenste spiegel. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl