Keuken achterwand


Een keuken achterwand in glas,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Steeds vaker wordt glas toegepast als achterwand  in de keukenruimte. Een groot voordeel is dat u geen voegen hoeft schoon te maken na het afwassen of koken. Heeft u stopcontact gaten? Geen zorgen, deze kunnen in het glas gemaakt worden. Het glas van een keukenachterwand wordt geproduceerd in 6mm hard veiligheidsglas, het kan hierdoor prima tegen hoge temperaturen.

Bij een hardglazen keukenachterwand kunt u kiezen uit de afwerkingen: hoogglans of gematteerd. De keukenachterwanden kunnen in elke RAL of Sikkens kleur gecoat worden. Een keukenachterwand wordt met behulp van kit op de muur bevestigd, waarna de randen netjes worden afgewerkt.

Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


GallerijOfferte aanvragen


Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen keukenachterwand maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, meten en montage. Bij het inmeten geven wij passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie. Offerte aanvragen? Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de keukenachterwand en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl