Glazen douchedeur

Een glazen douchedeur creëert meer ruimte en licht in uw badkamer. U kunt een glazen douchedeur eventueel uitbreiden met één of twee wanden. Een glazen douchedeur scharniert aan de wand (linker of rechter draaipunt) en komt standaard met een bijpassende deurknop. De deur heeft een dubbelwerkend met instelbare nulstand en is zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe.


Glas en beslag
Het glas van een glazen douchedeur komt standaard in 8mm gehard veiligheidsglas. Bij ons zijn de volgende glaskleuren te verkrijgen: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Op zoek naar beslag met een speciale afwerking ? Neem hiervoor contact met ons op. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Douchescharnieren in de afwerkingen: chroom, geborsteld rvs of mat zwart
Douchescharnieren in de afwerkingen: chroom, geborsteld rvs of mat zwart

Clearshield
Wij weten als geen ander hoe vervelend kalk op glas kan zijn. Daarom bieden wij clearshield als een extra service.
Uw glazen douchedeur kan worden van een speciale coating ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten.


GallerijVidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen douchedeur laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen douchedeur en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl