Glazen bijzettafel


Bent u op zoek naar een mooie glazen bijzettafel voor uw woonkamer?

Een glazen bijzettafel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woon- of werkomgeving. Een ander voordeel van glas is dat het makkelijk schoon te houden is. Vooral met onze eigen Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw bijzettafen in glas is binnen no time brandschoon.

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Wij bieden een ruim assortiment bijzettafels volledig in glas, glazen gebogen bijzettafels en glazen bijzettafels op wielen. Bij sommige modellen kunt u ervoor kiezen om de tafel uit te breiden met een tussenblad.

Onze kracht is dat wij glazen bijzettafels op maat leveren. De levertijd van een maatwerk bijzettafel ligt circa tussen 3 a 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing wanneer u een bepaald formaat bijzettafel van glas nodig heeft. Geef uw wensen door en laat een bijzettafel op de mm’s na op maat ontwerpen en produceren. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en bedenken een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 


FIAM Italia
Design Bijzettafels


Op zoek naar een design bijzettafel in glas?

GlazenDesignTafel.nl is als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Dé webshop voor design meubelen en accessoires. Wij bieden een uitgebreid assortiment glazen bijzettafels van FIAM. Een Italiaans merk opgericht in 1973 door Italiaanse kunstenaar Vittorio Livi. FIAM is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubelen en accessoires in gebogen glas. Bekende Italiaanse kunstenaars als Philippe Starck, Bartoli Design en Fabio Di Bartolomei hebben reeds bijzondere collecties ontworpen voor FIAM Italia.

Heeft u advies nodig? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 


Gallerij