Badkamerglas


Hardglazen douchedeuren, douchecabines en wanden,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Op zoek een glazen deur, glazen wand of een douchecabine voor in uw badkamer? Laat bij Vidre uw badkamerglas op maat maken en monteren! Glas laat veel licht door en is dé ideale oplossing om meer transparantie in een ruimte te creëren. Hieronder worden de diverse mogelijkheden van badkamerglas toegelicht.

Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


Alles voor uw badkamer


GLAZEN DOUCHEDEUR


Een glazen douchedeur creëert meer ruimte en licht in uw badkamer. U kunt een glazen douchedeur eventueel uitbreiden met één of twee wanden. Een glazen douchedeur scharniert aan de wand (linker of rechter draaipunt) en komt standaard met een bijpassende deurknop. De deur heeft een dubbelwerkend met instelbare nulstand en is zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe.

GLAZEN DOUCHE CABINE


Een glazen sponning deur, ook wel stompe deur genoemd, kenmerkt zich erdoor dat deze in een houten of stalen sponning valt en zich opent naar 1 kant. De deur is afsluitbaar door middel van een loopslot  (eventueel met cilinderslot) en kruk. De deur wordt afgehangen met scharnieren in rvs. 


GLAZEN DOUCHEWAND


Een glazen pendel- of taatsdeur kenmerkt zich erdoor dat deze opent naar beide kanten. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: scharnierend aan de wand of met behulp van een onder- en bovenschoen met een boven draaipunt. De hardglazen taatsdeur wordt standaard voorzien van een t-greep in geborsteld rvs.

GLAZEN SAUNA EN STOOMDEUREN


Wilt u naast een glazen deur een extra glazen wand? Dat is mogelijk. De wand wordt geplaatst in een u-profiel met daarnaast een glazen deur. Deze toepassing is mogelijk in combinatie met alle type deuren.GLAZEN BADWAND


Een hardglazen badwand is erg handig. Het biedt de uitkomst tegen het spetteren en een natte vloer. Vidre levert badwanden op maat. Glazen badwanden worden bevestigd in een u-profiel of met glasklemmen. Wilt u liever een vouwwand scharnierend aan de wand, dan kan dat ook. Bekijk de mogelijkheden van een badwand op maat.

Offerte aanvragen


Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van deur en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom. Het adres is Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.  

Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen binnendeur laten maken? 
Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl