Glazen side-tableBent u op zoek naar een stijlvolle glazen side-table voor uw hal of woonkamer?

Een glazen side table/ haltafel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en stijlvol, daarnaast zijn glazen side-table gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woon- of werkomgeving. Een ander voordeel is dat glas gemakkelijk schoon te houden is. Vooral met onze eigen Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw tafel in glas is binnen no time brandschoon. 

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Wij hebben een bijzonder collectie side-tables in gebogen glas, recht op elkaar verlijmde side-tables en glazen side-tables in combinatie met poten in geborsteld rvs.

Onze kracht is dat wij glazen side-tables op maat aanbieden. De levertijd van zo’n maatwerk tafel ligt circa tussen 3 a 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing bij een kleine woning of smalle gang. Geef uw wensen door en maak een side-table op de mm’s na op maat. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en zorgen voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 

FIAM Italia
Design Side-Tables


Op zoek naar een design hoektafel in glas? 

GlazenDesignTafel.nl is als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Dé webshop voor design meubelen en accessoires. Wij bieden een uitgebreid assortiment glazen side-tables van FIAM. Een Italiaans merk opgericht in 1973 door Italiaanse kunstenaar Vittorio Livi. FIAM is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubelen en accessoires in gebogen glas. Bekende Italiaanse kunstenaars als Philippe Starck, Bartoli Design en Fabio Di Bartolomei hebben reeds bijzondere collecties ontworpen voor FIAM Italia.

Heeft u advies nodig? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.  

Gallerij