Schuifdeuren


Hardglazen schuifdeur/ schuifwand,
voor u op maat gemaakt door Vidre!

Een schuifdeur/schuifwand creëert veel licht en ruimte in uw woning of kantoor. Het is de ideale oplossing wanneer u een doorgang of nis wilt afsluiten. Tevens is het de oplossing wanneer er gebrek aan ruimte is voor een openslaande deur. Glazen schuifdeuren zijn in verschillende combinaties mogelijk. Zo zijn er enkele- of dubbele glazen schuifdeuren en zijn eventueel uit te breiden met een of meerdere glazen wanden. Automatische schuifdeuren zijn voorzien van een elektrische deurdranger welke zorgt voor het openen en sluiten. De deur kan via bewegingssensoren worden aangestuurd of door middel van een handschakelaar. Vidre adviseert u graag omtrent de mogelijkheden en maakt voor u elke schuifdeur op maat in de glassoort van uw keuze.


Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


Wijze van bevestiging


GESLOTEN SYSTEMEN


Voor een minimalistisch design kiest u voor een glazen schuifdeur met een gesloten systeem. Dit systeem kan gemonteerd worden aan de wand of plafond. Het glas hangt als het ware aan de rails, welke bedekt is met een (demontabele) afdekkap. Het glas schuift middels een vloergeleider heen en weer.

OPEN SYSTEMEN


Het schuif mechanisme is bij een open systeem volledig in zicht. Hierbij wordt het glas bevestigd aan de loopwielen. Deze rollen als het ware over de rails. Een open schuifdeur systeem zorgt voor een stijlvolle en luxe uitstraling in uw woon- of werkomgeving.

SCHUIFDEUR
MET WAND(EN)


Een hardglazen schuifdeur is eventueel uit te breiden met een of meerdere wanden. Dit zorgt voor de perfecte afscheiding van ruimtes. Toepasbaar voor zowel in uw woonomgeving als werkomgeving. De wand wordt bevestigd met behulp van u-profielen op de vloer, wand en plafond. Naar wens kan de wand eventueel gematteerd worden in een patroon naar wens.Gallerij
Offerte aanvragen


Glas en beslag
Afhankelijk van de afmeting komt het glas van een glazen schuifdeur in 8mm of 10mm glas. De kleur van het glas is verkrijgbaar in helder, extra helder, gematteerd (oftewel melkglas), grijs of brons glas. Het beslag is verkrijgbaar in het geborsteld rvs of in mat zwart. Andere kleuren zijn op aanvraag verkrijgbaar.

Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen binnendeur laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat. 

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl