Glazen douchewand

Een glazen douchewand of een glazen inloopdouche creëert openheid en transparantie in uw badkamer. U kunt een glazen douchewand tot aan het plafond laten doorlopen of op een hoogte naar wens. Een douchewand wordt met behulp van een u-profiel in de vloer en op de wand bevestigd. Eventueel wordt er een stabilisatiestang toegepast voor extra stevigheid.


Glas en beslag
Een glazen douchewand wordt bevestigd op de vloer, aan de muur en plafond met behulp van u-profielen. Een hardglazen wand kan ook bevestigd worden met glasklemmen aan de muur, vloer en eventueel plafond. Afhankelijk van de grootte van de wand wordt een stabiliteitsstang/ stabilisator toegepast. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Het glas van een douchecabine komt in 8mm gehard veiligheidsglas. U kunt kiezen uit de glaskleuren: helder, extra helder, gematteerd (ook bekend als gestraald, melkglas), grijs of brons glas. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
U-profiel in de afwerking: chroom, geborsteld rvs of mat zwart
U-profiel in de afwerking: chroom, geborsteld rvs of mat zwart

Clearshield
Wij weten als geen ander hoe vervelend kalk op glas kan zijn. Daarom bieden wij clearshield als een extra service.
Uw glazen douchedeur kan worden van een speciale coating ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten. U hoeft het alleen nog maar te onderhouden.


GallerijVidre Service
Vidre Service Wilt u door Vidre een hardglazen inloopdouche of douchewand laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de inloopdouche of douchewand en een aantal afbeeldingen van de huidige situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl