Spiegel met LED verlichting

Een spiegel met LED verlichting op maat laten maken door Vidre? Kies uw gewenste vorm, afmeting, lichtdesign en verlichtingstype. Onze spiegels zijn zeer geschikt voor vochtige ruimtes zoals bijvoorbeeld in uw badkamer. De mogelijkheden in spiegelglas zijn oneindig. Ontdek hieronder de mogelijkheden en vraag een offerte aan!

LED Verlichting
Vidre heeft oneindig veel mogelijkheden wat betreft lichtdesign. Door aan de achterzijde van de spiegel een gedeelte van de verzilvering te verwijderen kan direct(LED) licht door de voorzijde van de spiegel schijnen. Een ander mogelijkheid van verlichting is indirecte verlichting. Hierbij weerkaatst het licht via de muur de woonruimte in. U kunt ervoor kiezen om warm of koud wit licht te nemen.

Spiegelverwarming
Wanneer de spiegel in een vochtige ruimte hangt, kan het zijn dat de spiegel beslaat. Door een verwarmingselement aan te brengen aan de achterzijde van de spiegel, voorkomt u condensatie op de spiegel.

Zandstralen van een spiegel
Geheel naar wens kunnen wij een bepaald design op de spiegel zandstralen. Hierbij wordt de zilverlaag als het ware verwijderd en het glas gematteerd. Dit geeft een chique, eigentijdse uitstraling.


GallerijVidre Service
Wilt u door Vidre een LED spiegel op maat laten maken? Laat het door ons monteren. Zo weet u zeker dat alles in een keer goed gaat.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van uw gewenste spiegel. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl