Glazen eettafel


Bent u op zoek naar een stijlvolle glazen eettafels voor uw interieur?

Een glazen eettafel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en stijlvol, daarnaast is een eettafel in glas gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woon- of werkomgeving. Een ander voordeel van glas is dat het makkelijk schoon te houden is. Vooral met onze eigen Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw glazen tafel is binnen no time brandschoon.

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Wij bieden een ruim assortiment glazen eettafels in combinatie met (ronde of vierkante) poten in geborsteld rvs of poten in glas.

Onze kracht is dat wij eetkamertafels op maat leveren. De levertijd van een maatwerk eettafel ligt circa tussen 3 a 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing wanneer u een bepaald formaat eettafel van glas nodig heeft. Geef uw wensen door en laat een eettafel op de mm’s na op maat ontwerpen en produceren. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en bedenken een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 


FIAM Italia
Design Eettafels


Op zoek naar een design tafel in glas? 

GlazenDesignTafel.nl is als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Dé webshop voor design meubelen en accessoires. Wij bieden een uitgebreid assortiment glazen eettafels van FIAM. Een Italiaans merk opgericht in 1973 door Italiaanse kunstenaar Vittorio Livi. FIAM is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubelen en accessoires in gebogen glas. Bekende Italiaanse kunstenaars als Philippe Starck, Bartoli Design en Fabio Di Bartolomei hebben reeds bijzondere collecties ontworpen voor FIAM Italia.

Wilt u een design eettafel op maat gemaakt? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. 


Gallerij