Glazen badwand

Vidre levert badwanden op maat, bevestigd in een u-profiel of met glasklemmen aan de wand. Wilt u liever een vouwwand scharnierend aan de wand, dan is uiteraard ook mogelijk. Bekijk hieronder de mogelijkheden van glazen badwanden op maat.


Glas en beslag
Een hardglazen badwand wordt bevestigd met behulp van u-profielen. Een badwand in glas kan ook met glasklemmen bevestigd worden. U kunt ook kiezen voor een vouwwand. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Het glas van een douchecabine komt in 8mm gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen douchecabine is verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Clearshield
Wij weten als geen ander hoe vervelend kalk op glas kan zijn. Daarom bieden wij clearshield als een extra service.
Uw glazen douchedeur kan worden van een speciale coating ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten. U hoeft het alleen nog maar te onderhouden.


Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen badwand laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen badwand en een aantal afbeeldingen van de huidige situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl