Scheidingswand


Hardglazen scheidingswand(en),
voor u op maat gemaakt door Vidre!

Een glazen scheidingswand kan zowel thuis als op kantoor een mooi en praktisch effect geven. Zo’n glazen scheidingswand zorgt voor transparantie in uw woon- of werkomgeving. Vidre adviseert u graag omtrent de mogelijkheden en maakt voor u elke glazen scheidingswand op maat in de glassoort van uw keuze. Komt de wand in een ruimte met een schuin aflopende dak? Geen probleem, Vidre levert scheidingswanden volledig op maat. Het glas wordt exact op maat geproduceerd en kan eventueel met een schuine zijde worden gemaakt. Afhankelijk van de situatie kunt u een scheidingswand combineren met een hardglazen deur of hardglazen schuifdeur.  

Glas en beslag
Glazen scheidingswanden worden gemaakt in 8mm veiligheidsglas. Het glas van hardglazen scheidingswanden is verkrijgbaar in de glaskleuren: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons. Naar wens kunnen afzonderlijke elementen van het glas in een bepaald ontwerp gezandstraald worden. Dit kan een motief, tekst, afbeeldingen of logo zijn. Zandstralen zorgt ervoor dat het glas wordt gematteerd. Een voordeel van het zandstralen is dat u er niet doorheen kunt kijken en toch licht naar binnen laat. Een scheidingswand wordt met behulp van u-profielen op de muur, wand en plafond bevestigd. Deze u-profielen komen in chroom, geborsteld rvs of mat zwart. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
U-profiel in chroom, geborsteld rvs en mat zwart


Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nlGallerij
Offerte aanvragen


Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen scheidingswand laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat. 

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl