Glazen sauna en stoomdeuren

Hardglazen sauna of stoomdeuren,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Al jaren levert Vidre sauna- en stoomdeuren, eventueel in combinatie met één of meerdere zijwanden. De glazen deur scharniert aan de wand (linker of rechter draaipunt) en komt met een bijpassende deurknop of T-greep. De deur heeft een dubbelwerkend met instelbare nulstand en is zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe.


Glas en beslag
De glazen sauna-of stoomdeur wordt bevestigd met twee of drie 90 graden scharnieren. De extra glazen wand of zijlicht wordt bevestigd met behulp van u-profielen. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Het glas van een glazen sauna- of stoomdeur komt in 8mm gehard veiligheidsglas. Het glas is verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld. 

Clearshield
Als geen ander weten wij hoe vervelend kalkaanslag is op het glas. Als extra service kan er op het glas clearshield aangebracht worden. Een speciale coating wat vuil-en waterafstotend is ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Beslag in de afwerkingen: chroom, geborsteld rvs of mat zwart

Gallerij


Meer informatieVidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen saunadeur of stoomdeur laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten
geven wij u passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen saunadeur of stoomdeur en een aantal afbeeldingen van de huidige situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Bezoek ons op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl