Glazen douchecabines

Glazen douchecabines creëren veel licht en ruimte in uw badkamer. Vidre levert ook sauna- en stoomcabines. Een glazen douchecabine bestaat uit 1 of meerdere wanden in combinatie met een deur. De glazen douchedeur scharniert aan de wand (linker of rechter draaipunt) en komt standaard met een bijpassende deurknop. De deur heeft een dubbelwerkend met instelbare nulstand en is zelfsluitend in de laatste centimeters naar de nulstand toe.


Glas en beslag
De glazen douchedeur wordt bevestigd met twee of drie 90 graden scharnieren. De extra glazen wand of zijlicht wordt bevestigd met behulp van u-profielen, afhankelijk van de situatie wordt ook een stabilisatiestang gemonteerd. Een glazen wand kan ook met glasklemmen bevestigd worden. Het beslag is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Het glas van een douchecabine komt in 8mm gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen douchecabine is verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Clearshield
Wij weten als geen ander hoe vervelend kalk op glas kan zijn. Daarom bieden wij clearshield als een extra service.
Uw glazen douchedeur kan worden van een speciale coating ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten. U hoeft het alleen nog maar te onderhouden.


Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen douchecabine laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen douchecabine en een aantal afbeeldingen van de huidige situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl