Glazen TV meubel


Op zoek naar een stijlvolle glazen TV meubel?

Een glazen TV meubel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en stijlvol. Daarnaast is een TV meubel in glas gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woonkamer. Een ander voordeel van glas is dat het makkelijk schoon te houden is. Gebruik hiervoor onze Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw tafel in glas is binnen no time brandschoon. 

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Bij ons kunt u terecht voor glazen TV meubels in gebogen glas, recht op elkaar verlijmde TV meubels en TV meubels op wielen. De TV meubel is eventueel uit te breiden met een extra tussenblad voor uw DVD speler of speakers.

Onze kracht is dat wij TV meubels volledig op maat kunnen maken. De levertijd van zo’n maatwerk tafel ligt circa tussen 3 á 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing wanneer u een bepaald formaat glazen TV meubel nodig heeft. Geef uw wensen door en maak een glazen salontafel op de mm’s na op maat. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en zorgen voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk. Gallerij