Glazen douche schuifdeuren

Glazen douche schuifdeuren creëren veel licht en ruimte in uw badkamer. Het is de ideale oplossing wanneer u te weinig ruimte heeft voor een openslaande glazen douchedeur. Er zijn diverse opstellingen mogelijk: één schuifdeur of twee schuifdeuren in combinatie met één of meerdere wanden. De glazen schuifdeur schuift dan achter een vast paneel langs. De panelen overlappen elkaar in de gesloten stand.


Glas en beslag
Een glazen douche schuifdeur wordt bevestigd aan een rail van muur tot muur. Op het schuivende paneel worden de rollers bevestigd. De schuifdeur rolt als het ware over de rail heen en wordt aan de onderzijde geleid via een vloergeleider. De extra glazen wand wordt bevestigd aan de rail en aan de kant van de muur vastgezet met u-profielen. Het schuifsysteem is verkrijgbaar in de kleuren: chroom, geborsteld rvs of mat zwart. Het glas van een douchecabine komt standaard in 8mm gehard veiligheidsglas. Het glas van de glazen doucheschuifdeur of douche schuifcabine is verkrijgbaar in: helder, extra helder, grijs of brons glas. Bekijk onze afbeeldingen hieronder en laat je je inspireren!

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

Clearshield
Wij weten als geen ander hoe vervelend kalk op glas kan zijn. Daarom bieden wij clearshield als een extra service.
Uw glazen douchedeur kan worden van een speciale coating ter bescherming tegen kalkaanslag en zeepresten. U hoeft het alleen nog maar te onderhouden.


Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen douchecabine laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen douchecabine en een aantal afbeeldingen van de huidige situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl