Glazen sponning deur

Een glazen sponning deur, ook wel stompe deur genoemd, kenmerkt zich erdoor dat deze in een houten of stalen sponning valt en zich opent naar 1 kant. De deur is afsluitbaar door middel van een loopslot  (eventueel met cilinderslot) en kruk. De deur wordt afgehangen met scharnieren in rvs. Het glas van een sponning deur wordt standaard geleverd in 8mm veiligheidsglas. Laat je je inspireren en bekijk onze galerij hieronder.


Glas en beslag
Glazen deuren zijn verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. Naar wens kunnen afzonderlijke elementen van een glazen deur in een bepaald ontwerp gezandstraald worden. Dit kan een motief, tekst, afbeeldingen of logo zijn. Zandstralen zorgt ervoor dat het glas wordt gematteerd. Een voordeel van het zandstralen is dat u er niet doorheen kunt kijken en toch licht naar binnen laat. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

GallerijVidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen binnendeur laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de glazen deur en een aantal afbeeldingen van de huidige of gewenste situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl