Balustrade


Hardglazen balustrade,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Een glazen balustrade creëert veel licht en ruimte in uw woning of kantoor. Het kan toegepast worden in de binnenruimte, bijvoorbeeld langs het trapgat. In de buitenruimte als balkonafscheiding of windscherm. Veiligheid is een belangrijk aspect bij het monteren van balustrades, daarom wordt het glas uitgevoerd in gelaagd of gehard gelaagd glas.

Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


Wijze van bevestiging


IN PROFIEL


Op zoek naar een balustrade volledig in glas? Voor een minimalistisch design kiest u voor een balustrade bevestigd in een profiel dat op de vloer wordt gemonteerd. De glazen balustrade kan aan de bovenzijde afgewerkt worden met een handrail in rvs. Geschikt voor zowel indoor als outdoor.

GLASKLEMMEN


Liever een balustrade bevestigd met glasklemmen. Uiteraard is dat bij ons ook mogelijk. Wij hebben diverse glasklemmen in ons assortiment. Vraag naar de mogelijkheden.


Gallerij
Offerte aanvragen


Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van deur en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom. Het adres is Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen binnendeur laten maken? 
Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat. 

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl