Passpiegel

Op zoek naar een passpiegel voor uw showroom, winkel of hal/gang? Vidre biedt oneindig veel mogelijkheden wat betreft passpiegels. De passpiegel kan afgewerkt worden met een facetrand, straalstrook of zelfs een kleurtje in een RAL kleur naar keuze rondom. Ontdek hieronder de mogelijkheden van passpiegels.

LED Verlichting
Vidre heeft oneindig veel mogelijkheden wat betreft lichtdesign. Door aan de achterzijde van de spiegel een gedeelte van de verzilvering te verwijderen kan direct(LED) licht door de voorzijde van de spiegel schijnen. Een ander mogelijkheid van verlichting is indirecte verlichting. Hierbij weerkaatst het licht via de muur de woonruimte in. U kunt ervoor kiezen om warm of koud wit licht te nemen.

Zandstralen van een spiegel
Geheel naar wens kunnen wij een bepaald design op de spiegel zandstralen. Hierbij wordt de zilverlaag als het ware verwijderd en het glas gematteerd. Dit geeft een chique, eigentijdse uitstraling.

Kleurcoaten van de spiegel
Liever geen lijst om uw spiegel, maar wel iets unieks? Kies dan voor het kleur coaten. Hierbij wordt het verzilverde laag eraf gehaald en in een RAL kleur op maat gespoten. Bepaal zelf wat er gecoat moet worden en wat niet. Ontwerp je eigen design spiegel bij Vidre!

Facet rand
Een facetrand is een decoratieve schuin geslepen rand rondom de spiegel. De facetrand loopt langs de randen van de spiegel. Door een facetrand krijgt de spiegel een antieke uitstraling.

Montage
Spiegels kunnen op de volgende manieren bevestigd worden:
– De spiegel wordt met kit bevestigd aan de muur (vaak toegepast bij platte spiegels).
– De spiegel wordt met verdekte bevestiging aan de muur gehangen.
Bij dit systeem verdwijnt de bevestiging onzichtbaar achter de spiegel. Op de achterkant van de spiegel geplakte houders kunnen in de muurhaken geplaatst worden. Deze zijn vooraf in de muur geschroefd. Bij deze manier van ophangen is het mogelijk de spiegel in verticale en horizontale richting nauwkeurig uit te lijnen, wat de montage enorm vereenvoudigt.


Gallerij


Vidre Service
Wilt u door Vidre een spiegel op maat laten maken? U kunt de passpiegel eventueel door ons laten monteren. Zo weet u zeker dat alles in een keer goed gaat.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van uw gewenste spiegel. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl