Zakelijk


Zakelijke glastoepassingen in gehard, gelaagd glas,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Ook voor uw zakelijke projecten

Al meer dan 40 jaar leveren wij ook glas voor zakelijke projecten. Glas geeft een open en ruimtelijk gevoel. De ideale oplossing voor het creëren van ruimtelijke werkplekken, maar toch privacy geeft. Hierbij te denken aan hardglazen kantoorwanden, glazen kantoorhokken, glazen toegangsdeuren, glazen schuifdeuren al dan niet elektronisch gestuurd. Glazen scheidingswanden, glazen schuifdeuren, glazen balustrades, beloopbaar glas, glazen tochtsluizen, glazen balies en glastoepassingen voor winkelinterieurs.


Horeca interieur

Wij bieden diverse maatwerk oplossingen voor uw horeca. Denk hierbij aan het optisch vergroten van ruimtes door het plaatsen van een wandspiegels op maat (zilver, brons of grijs glas). Het installeren van badkamerglas in hotels en wellness resorts o.a. hardglazen douchedeuren, glazen douchecabines of glazen badkamerspiegels. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Vidre Glastoepassingen onderscheidt zich door professionele advisering en project- en kwaliteit bewaking van uw maatwerk oplossing. Bezoek ons op de Volmolengracht 4 in Leiden. Wij bespreken graag uw wensen en begeleiden het project van advies tot realisatie. Onze glastoepassingen zijn een verrijking voor uw woon- en werkomgeving.


Vidre zakelijke projecten


KANTOOR
WANDEN


Hardglazen kantoorwanden en scheidingswanden zorgen voor een transparante en een open werkomgeving. De ideale oplossing voor het creëren van een stijlvolle kantoor- of vergaderruimte. U kunt de wand eventueel uitbreiden met een glazen deur of schuifdeur. Kom gerust een keer langs in onze showroom om de mogelijkheden te bespreken.

SPIEGELS OP MAAT


Al meer dan 40 jaar is Vidre Glastoepassingen expert op het gebied van gelaagd- en gehard glas en spiegels. Spiegels of spiegelwanden in alle vormen en maten voor uw voor zakelijk toepassingen, zoals fitnessruimtes, ballet academies, spiegels voor dressuur, winkel- of gezondheidscentra. Bij ons kunt u terecht voor losse spiegels of spiegels inclusief plaatsing.


BALUSTRADES


Een glazen balustrade creëert veel licht en ruimte in uw werkomgeving. Het kan toegepast worden in de binnenruimte, bijvoorbeeld langs het trapgat. In de buitenruimte als balkonafscheiding of windscherm. Veiligheid is een belangrijk aspect bij het monteren van balustrades, om deze reden wordt het glas uitgevoerd in gelaagd of gehard gelaagd glas.

BADKAMERGLAS


Op zoek naar een glazen deur, glazen wand, inloopdouche of douchecabine voor uw hotel of wellness center? Glas laat veel licht door en is dé ideale oplossing om meer transparantie in een badkamer ruimte te creëren. Bekijk hier onze mogelijkheden.Offerte aanvragen


Vidre Service
Gehard of gelaagd glas laten installeren door Vidre? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Bij het inmeten geven wij een passend advies en kunnen wij uw vragen beantwoorden met betrekking tot uw gewenste situatie. Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van het benodigde glas of spiegel.
Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl