Deuren en wanden


Hardglazen deuren en wanden,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Een glazen deur in uw woon of werkomgeving? Laat bij Vidre uw glazen deur op maat maken! Een deur laat veel licht door en is dé ideale oplossing om meer transparantie in een ruimte te creëren. Er zijn verschillende types hardglazen deuren: hardglazen taatsdeuren, hardglazen sponning deuren en hardglazen opdekdeuren. Hieronder worden de diverse mogelijkheden van de glazen binnendeuren toegelicht.

Heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


Type binnendeuren


GLAZEN
OPDEKDEUR


Een glazen opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn (de opdekrand) en wordt afgehangen met paumelle scharnieren. Het voordeel van een opdekdeur is dat deze vrijwel geen tocht doorlaat en daarnaast gemakkelijk te plaatsen is. De hardglazen opdekdeur is afsluitbaar door middel van een loopslot  (eventueel met cilinderslot) en kruk in rvs. 

GLAZEN
STOMPE DEUR


Een glazen sponning deur, ook wel stompe deur genoemd, kenmerkt zich erdoor dat deze in een houten of stalen sponning valt en zich opent naar 1 kant. De deur is afsluitbaar door middel van een loopslot  (eventueel met cilinderslot) en kruk. De deur wordt afgehangen met scharnieren in rvs. 


GLAZEN
TAATSDEUR


Glazen taatsdeur

Een glazen pendel- of taatsdeur kenmerkt zich erdoor dat deze opent naar beide kanten. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: scharnierend aan de wand of met behulp van een onder- en bovenschoen met een boven draaipunt. De hardglazen taatsdeur wordt standaard voorzien van een t-greep in geborsteld rvs.

GLAZEN
DEUR MET ZIJPANEEL


Wilt u naast een glazen deur een extra glazen wand? Dat is mogelijk. De wand wordt geplaatst in een u-profiel met daarnaast een glazen deur. Deze toepassing is mogelijk in combinatie met alle type deuren.


Offerte aanvragen?


Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van deur en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom. Het adres is Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Vidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen binnendeur laten maken?
Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl