Glazen taatsdeur

Een glazen pendel- of taatsdeur kenmerkt zich erdoor dat deze opent naar beide kanten. Er zijn hiervoor twee mogelijkheden: scharnierend aan de wand of met behulp van een onder- en bovenschoen met een boven draaipunt. De hardglazen taatsdeur wordt standaard voorzien van een t-greep in geborsteld rvs. Het glas van een glazen taatsdeur wordt standaard geleverd in 10mm veiligheidsglas. Lees hieronder over de mogelijkheden in glas en beslag.


Glas en beslag
Het glas van een glazen taatsdeur is verkrijgbaar in: helder, extra helder, gematteerd (gestraald, melkglas), grijs of brons glas. Naar wens kunnen afzonderlijke elementen van een glazen deur in een bepaald ontwerp gezandstraald worden. Dit kan een motief, tekst, afbeeldingen of logo zijn. Zandstralen zorgt ervoor dat het glas wordt gematteerd. Een voordeel van het zandstralen is dat u er niet doorheen kunt kijken en toch licht naar binnen laat. In overleg met de klant wordt de uiteindelijk uitvoering glas en beslag samengesteld.

helder, extra helder, mat, grijs en brons glas
Onze glaskleuren: helder, extra helder, mat, grijs en brons glas

GallerijVidre Service
Wilt u door Vidre een hardglazen taatsdeur laten maken? Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat.

Offerte aanvragen?
Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van de opdekdeur en een aantal afbeeldingen van de huidige of gewenste  situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte.

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl