Glazen salontafel


Bent u op zoek naar een stijlvolle glazen salontafel voor uw interieur?

Een glazen salontafel biedt vele voordelen. Het is tijdloos, modern en stijlvol, daarnaast zijn glazen salontafels gemakkelijk te combineren met andere meubelen in uw woon- of werkomgeving. Een ander voordeel van glas is dat het makkelijk schoon te houden is. Vooral met onze eigen Vidre Glasreiniger. Een onderhoudsproduct speciaal gemaakt voor het schoonmaken van glas. Uw tafel in glas is binnen no time brandschoon.

Bij Glazentafel.com slaagt u gegarandeerd. Glazentafel.com is dé webshop voor glazen tafels en als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Wij hebben een ruim aanbod salontafels in gebogen glas, recht op elkaar verlijmde tafels, glazen tafel in combinatie met zwart gelakt staal of glazen tafels voorzien van een tussenblad.

Onze kracht is dat wij een uitgebreid assortiment maatwerk salontafels aanbieden. De levertijd van zo’n maatwerk tafel ligt circa tussen 3 a 4 weken, onder voorbehoud van calamiteiten. De ideale oplossing wanneer u een bepaald formaat salontafel van glas nodig heeft. Geef uw wensen door en maak een glazen salontafel op de mm’s na op maat. Wij denken graag met u mee in het ontwerp proces en zorgen voor een passende oplossing. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.


FIAM Italia
Design Salontafels


Op zoek naar een design tafel in glas?

GlazenDesignTafel.nl is als onderdeel van Vidre Glastoepassingen. Dé webshop voor design meubelen en accessoires. Wij bieden een uitgebreid assortiment glazen salontafels van FIAM. Een Italiaans merk opgericht in 1973 door Italiaanse kunstenaar Vittorio Livi. FIAM is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van design meubelen en accessoires in gebogen glas. Bekende Italiaanse kunstenaars als Philippe Starck, Bartoli Design en Fabio Di Bartolomei hebben reeds bijzondere collecties ontworpen voor FIAM Italia.

Wilt u een design salontafel op maat gemaakt? Neem hiervoor contact op met onze klantenservice via 071-521 80 55 of stuur een e-mailbericht naar info@vidre.nl. Wij beantwoorden uw vraag zo snel mogelijk.

Gallerij