Corona scherm


Hardglazen corona scherm,
voor u op maat gemaakt door Vidre!


Door de COVID-19 crisis zijn ondernemers genoodzaakt om kantoren en winkels opnieuw in te richten. Een veilig en verantwoorde inrichting. Bij Vidre kun je hardglazen preventieschermen volledig op maat laten maken: schermen op poten, schermen die je vast kunt klemmen aan je bureau of verrijdbare schermen. Zo kun je toch nog veilig vergaderen met collega’s en afspraken maken met klanten. 

Voordelen van glas t.o.v. plexiglas:
✓ Glas is velen malen duurzamer en gaat langer mee dan 3 mm plexiglas 
✓ Plexiglas geeft krassen, wordt dof en krijgt een kleurtje bij veelvuldig schoonmaken, glas blijft mooi 
✓ Glas ziet er steviger en solide uit
✓ Glas geeft een luxere uitstraling en is leverbaar in de kleuren: helder, extra helder, brons of grijs glas
✓ Glas is volledig op maat te bestellen, eventueel voorzien van een uitsparing van bijv. een doorgeefluik
✓ Glas is 100% recyclebaar

Wilt u advies of heeft u vragen? Bel 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl


Wijze van bevestiging


BALIE
SCHERM


Mooi afgewerkte mobiele scherm, ideaal voor als afscheiding van uw receptie of winkelbalie. Het standaard is verkrijgbaar in chroom of geborsteld rvs. De afmeting is 105cm breed, 28,5cm diep (stang/klem onderin) en 75cm hoog. 

SCHERM OP MAAT IN PROFIEL


Onze nieuwe klemprofielen maakt het mogelijk om de corona scherm volledig op maat te laten maken. De maximale lengte van het profiel is 3 meter en de maximale glashoogte 90cm.


GLASKLEM


Een preventie scherm bevestigd met glasklem, ideaal voor op bureaus. De glasklem is verkrijgbaar in chroom of geborsteld rvs. De maximale afmeting is 105cm breed en 75cm hoog. 

VERRIJDBARE
SCHERM
(OP MAAT)


Een verrijdbare corona scherm verkrijgbaar in de glaskleuren: helder, extra helder, mat, brons of grijs. Ideaal te gebruiken als afscheiding op kantoor of in een restaurant! Geschikt voor een glasbreedte van 50cm-90cm of 90cm-120cm en glashoogte van 150cm-210cm. Dit scherm is ook te verkrijgen zonder wielen.


Gallerij
Offerte aanvragen


Stuur ons in een e-mail bericht uw volgende gegevens: naam, telefoon nummer, woonplaats, circa afmeting van het corona scherm en een aantal afbeeldingen van de situatie. Wij sturen u zo snel mogelijk een vrijblijvende offerte. U kunt ook langskomen in onze showroom. Het adres is Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden. 

Vidre Service
Wilt u door Vidre corona scherm laten maken? 
Onze prijzen zijn altijd inclusief glas, beslag, meten en montage. Zo weet u dat alles in één keer goed gaat. 

Kom langs in onze showroom
Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom in Leiden. Wij kunnen ons voorstellen dat u het glas en het beslag eerst wilt komen bekijken. Wij zijn gevestigd op het adres: Volmolengracht 4, 2312 PH Leiden.  

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?
Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar info@vidre.nl