Glazen tafels voor u op maat gemaakt door Vidre

glazen eettafels - glazen salontafels - glazen hoektafels - glazen bijzettafels
glazen side-tables - glazen tv-meubels - glazen computertafels

GLAZENTAFEL.COM is dé webshop voor glazen tafels en is als onderdeel van Vidre Glastoepassingen in Leiden. Dat wat u zoekt heeft u bij ons op de website snel gevonden en eenvoudig besteld. Vervolgens wordt u bestelling zorgvuldig verpakt en indien gewenst thuis bezorgd en in elkaar gezet! Zelf ophalen of monteren is uiteraard ook mogelijk.

Maatwerk

Een glazen meubel naar eigen ontwerp?
Onze kracht is dat wij ver gaan om uw ideeën en wensen volledig te begrijpen. Kom gerust langs of contact ons om de mogelijkheden te bespreken.

Nieuw: glazen design tafels

Sinds 2013 verkopen wij ook glazen design tafels, ontworpen en geproduceerd in Pescara (Italië). GlazenDesignTafel.nl biedt u de mooiste glazen tafels van het designersmerk FIAM en zijn ontworpen door bekende Italiaanse kunstenaars.

Naast tafels van glas vindt u hier ook glazen vitrines en andere accesoires. De producten zijn veelal handgemaakt en vervaardigd uit glas van de hoogste kwaliteit. Glazen tafels van FIAM zijn een welkome toevoeging aan uw interieur en zullen uw huis een luxe uitstraling geven. Bekijk ons volledig FIAM assortiment op GlazenDesignTafel.nl

Heeft u vragen of wilt u een afspraak maken?

Bel (+31) 071 521 80 55 of stuur een e-mail naar .(JavaScript must be enabled to view this email address).
Wij beantwoorden uw e-mail bericht binnen 72 uur.